Ehkä noi alkusanat tuolla alempana kaipaavat vähän tarkennusta... Taidatte pitää tuollaista ihan hourupäisenä höpötyksenä? Taas joku luulee olevansa kaikkien yläpuolella jne.? Vitut minä mitään luule, enkä ole minkään yläpuolella; olen helvetin tavallinen: Koti, perhe ja työ! Eli otetaanpas nyt sitten asiaan ihan kotoisen arkipäiväinen näkökulma:

Olettekos te nyt siellä sitä mieltä, että

  • Työllisyys paranee tottakai tulevaisuudessa; nykytilanne on vain suomalaisen työn kalleudesta
    johtuvaa ja korjaantuu, kunhan koko teollisuutemme on saatu siirrettyä halpatyövoiman maihin.
  • Lisää kilpailua! Nopeammin, halvemmalla, par... no, säästöjä on kuitenkin pakko saada! Halvin tarjous on paras ja syntyvät säästöthän (homman kuntoon tekemisestä aiheutuvia kuluja ei lasketa!) tulevat... tai menevät... no, menevät ainakin jonkun hyvinvoinnin hyväksi.
  • Suomalaisyritysten myynti ulkomaisille sijoittajille on loistava investointi tulevaisuuteen!
  • Vittu mitä paskaa, mä meen kattoon salkkareita tai pelaamaan jotain...
  • Eikä todellakaan kiinnosta pätkääkään, missä ovat ne rahat, joilla ennen ylläpidettiin julkisia palveluja, kuten esim. terveydenhuoltoa.  
  • Siis kaikki tällaiset pikkujutut ja lukuisat muutkin ihmiskuntaa riivaavat isommatkin ongelmat ovat vain väliaikaisia, eikä pitäisi kantaa huolta sellaisesta, mille ei kuitenkaan mitään voi(!!). Nämä asiat korjaantuvat aikanaan huiman teknologisen kehityksen tuomin uusin keinoin tai - rukoilemalla! 

Palataan. Muistakaa rukoilla.