Terve taas. Kiirettä on pitänyt. Soutelemassa olin.

Nimittäin tämän kansantalouden kiikkerän orjakaleerin pitäminen liikkeessä vaati taas ehdottomasti lokaajan yli-inhimillisiä ponnisteluja. Airosta vietiin kaveri ja toistakin airoa piti välillä kiskoa, ettei mene paikallaan pyörimiseksi.

Niin, tämä kaleerimme se on kummallinen laiva. Väittävät nuo päällystö ja ruoskan varressa olevat tahdinlyöjät sen kulkevan sitä kovempaa, mitä enemmän soutajia heitetään yli laidan. Ihme paatti.

 

Mutta Golgatan valheeseen. Saamme taas näinä päivinä silmät ja korvat täyteen ikiaikaisia satuja. Pahintahan siinä on tietysti se, että herkkäuskoiset ottavat ne tosissaan ja aivopesevät lapsensakin saman taikauskon lumoihin. Lokaaja, joka sivumennen sanoen on itse käynyt

tuossa luolassa, jossa ylösnousemuksen ihmeen väitetään tapahtuneen, tuntee ääretöntä surua niiden lasten puolesta, jotka eivät iästään johtuen ole vielä kykeneviä epäilemään isän ja äidin välittämiä tarinoita. Älkää hyvät ihmiset kahlitko lastenne ajatuksia, vaan antakaa heille mahdollisuus itse myöhemmin päättää  suhtautumisestaan Raamatun tarinoihin! Opetatte heitä kuitenkin epäilemään monia muita asioita, miksi tämä olisi poikkeus?

 

Olemme hiljattain nähneet uutisia maailmalta: Paavi sairastaa, Paavi parvekkeella, Paavi heiluttaa, Paavi sitä, Paavi tätäJa ne kansanjoukot siellä torilla! Muslimit vaeltavat hurmioituneina massoittain jotain helvetin pyhää kiveä katsomaan talloen hitaimmat jalkoihinsa, Tiibetiläismunkit blaa, Hindut blaa blaa, lista on loputon. Vapaan Maailman Johtaja hokee ehtimiseen: "God bless America". Siellä muuten ei ole mitään mahdollisuutta nousta juuri minkäänlaiseen asemaan, jos ilmenee pienikin epäily henkilön syvää uskonnollisuutta kohtaan! Siinä meillä "vapaa maailma". 

Totisesti minä sanon Teille: Herra(?), anna näille harhaanjohdetuille anteeksi, sillä he eivät todellakaan tiedä mitä he tekevät!

 

Lopuksi mietelause Pääsiäiseksi:

Ihmeestä kertovat yleensä he, joille sen kertoivat ne, jotka eivät sitä nähneet.