HEI, ME PLOKATAAN 

Taas skitsotuttaa tämä touhu. Minä kyllä tiedän, ettei tämä mikään blogi ole. Tiedän, koska olen käynyt salaa tirkistelemässä teidän oikeiden bloggaajien kirjoituksia. Miten kauniisti ja herkästi te osaattekaan asioita ilmaista! Minusta ei taida koskaan olla siihen.

Tiedän myös, että te olette niin ikään salaa käyneet nenästänne pidellen kurkkimassa, että mitähän lokaajan likakaivoon mahtaa kuulua. Että jokohan se on hukkunut sinne oman saastansa sekaan? Mahdatteko miettiä samaa kuin minä: Kuinka moneen eri järjestykseen voidaan laittaa sanat vittu-ei-tule-mitään-maailma-hajoaa-en-ymmärrä-mistään-mitään- ja paska? Ja montako eri variaatiota joku jaksaa aiheesta lukea?

Ehkä minäkin yritän joskus aloittaa oikean blogin. Mutta sitä ennen muutan tätä hiukan: Hajotan saarnastuolini heti tällä puheella.

HEI, ME KIERRÄTETÄÄN

Tänään löysin tuosta etusivultamme tien uuteen narinablogiin. Hyvä arina! Olet oikealla asialla! Meitä narisijoita tarvitaan. Onnea ja menestystä sinulle. Ja voimia.

Kysyt alkusanoissasi kiperän kysymyksen kierrätyksestä. No, pahvitölkeistä en mene arvailemaan, mutta lasin kierrätyksestä tiedän. Siellähän on eri laatikot erivärisille pulloille ja purkeille. On vihreälle ja ruskealle ja mitä kaikkea. Surkuhupaisaa on katsella, kun ihmiset raahaavat kassejaan ja alkavat huolellisesti lajitella purnukoitaan eri jäteastioihin. Luuletteko tosiaan, että ne käydään eri autoilla tai moneen eri kertaan tyhjentämässä? Voi teitä! 

AMERIIKAN IHMEITÄ

Näin kevään edistyessä alkaa myös polkupyörien myyntisesonki. Ja millaisten! Niitä saa nykyään jopa jalkajarrulla varustettuna... ja lokasuojilla! Oi ihmettä. Ja digikameralla otetut kuvat voidaan uusimmalla teknologialla kehittää jopa aivan tavallisiksi valokuviksi asti... Kyllä kehitys kehittyy!

PELOTTAAKO?

Saatat lukea tätä siellä ihan yksin. Keskellä yötä. Vain hiljaisuus seuranasi. Mieleesi voi hiipiä outoja ajatuksia. Rasahdus siellä, toinen täällä. Kuulitko sen? Tunsitko oudon vilunväristyksen? Kylmän henkäyksen niskassasi? Yöllä voi tapahtua outoja asioita... Uskallatko katsoa taaksesi? Entä jos näkisit siellä jotain, mitä järkesi ei suostu ymmärtämään? Henget liikkuvat öisin... Joku voi katsella sinua takanasi juuri nyt... Pelko on pelottavaa. Torju se. Tällä.