Kansa kyselee, miksi Kathy karkasi Talosta. Väärin. Oikea kysymys kuuluu: Miksi vain Kathy karkasi?

Kansa pohtii myös ankarasti, kuka seuraavaksi äänestetään Talosta ulos. Väärin taas. Pitäisi pohtia, miksi koko helvetin hökötys on rakennettu.

Kansaa askarruttaa myös onko Pauliina liian lihava. Väärin, väärin. Kun ensin on vähän oikeammin kysytty, että kuka hemmetin Pauliina, niin siitä päästään oikeiden kysymysten äärelle. Ne alkavat kaikki sanalla miksi.

Mutta miksi Tarja sai kenkää? Äh, väärin taas. Tai no joo, onhan se surkea juttu. Mutta kenen kinttu siinä kengässä lopulta olikaan? Ja miten käy toisen Tarjan? Saako hänkin kenkää? Toistaiseksi on tullut vain käyttämätöntä ruiskukansinistä työhaalaria...

Yhä useampi kyselee näinä aikoina maailman menon mielekkyyden perään. Nytkö alkoi metsäteollisuuden lopullinen alasajo Suomesta? Mitä sitten, kun tämä vihreän kullan maa ei enää eläkään metsistään? Voi vittu, onko Seiska tullut jo?

Voidaanko joka puolella yleensäkin potkia ihmisiä pellolle ja tehostaa toimintoja loputtomasti? Mikä on se tehokkuuden aste, johon voitaisiin jäädä ja todeta, että nyt on hyvä? Onko sellaista? Onko minulla ensi kuussa työpaikkaa? Tai sinulla? Siis apua, Ville Valon pyllykuva! Missä se lehti on?

Miksei tällä ennen niin vauraalla ja ylpeällä maalla ole enää varaa hoitaa sairaitaan ja vanhuksiaan?

Lässyn lässyn. Oikea kysymys kuuluu: Kauanko vielä annamme pörssikapitalismin vetää itseämme perseeseen?