Ja tapahtui näinä päivinä, että keisarilliselta valtioneuvostolta kävi käsky, että kaikki varat on verolta pantava. Tämä veroltapano ei ollut ensimmäinen - eikä viimeinen - tulonsiirto köyhiltä rikkaille, joka tapahtui Kyykkyniuksen ollessa Syrjäytettyjen maan herrana.

Ja kaikki rahan ja vallan veljet menivät verolta pantavaksi, kukin omaan loosiinsa. Niin Jooseppikin lähti Kapitaliasta, Nöyryytettyjen kaupungista, ylös Kadoshtukseen, temppeliritarien kaupunkiin, hän kun oli Valittujen Suur-Ritarien sukua, verolta pantavaksi osakesalkkunsa kanssa, joka oli kovin raskas.

Niin tapahtui hänen siellä ollessaan, että EU:n laajentumisen aika tuli ja se synnytti joukon uusia jäsenmaita, kapaloi ne perustuslakiinsa ja direktiiveihinsä ja pani nekin köyhyyteen, koska palatsien loisto vaati lisää uhreja.

Ja sillä seudulla oli muurareita kedolla harjoittamassa yöllisiä rituaalejaan. Niin heidän edessään seisoi Rahan enkeli ja Pääoman kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti. Mutta enkeli sanoi heille: "Älkää peljätkö, sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on pois kaikelta kansalta: Teille on tänä päivänä syntynyt EUvostoliitto, joka on Veljeskunnan Imperiumi, Palatsien kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte orjat kapaloituna ja köyhyydessä ja pätkätöitään ja ruokatuotantonsa perään ruikuttamassa." Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko ylikansallista sotaväkeä, ja he ylistivät Globalisaatiota ja sanoivat: "Kunnia spekulatiiviselle rahalle pörssissä ja maassa voitot veljien kesken, joita kohtaan meillä on hyvä tahto!"

Ja kun enkeli ja sotaväki olivat menneet muurarien luota taivaaseensa, niin nämä puhuivat toisillensa: "Laskekaamme nyt vasen lahkeemme ja menkäämme palatsien kaupunkiin katsomaan sitä, mikä on tapahtunut, ja minkä Herramme meille ilmoitti."

Ja he menivät kiiruhtaen ja löysivät Joosepin salkkuineen ja uudet orjuutetut direktiiviensä alle hautautuneina. Ja kun he tämän olivat nähneet, ilmoittivat he sen sanan, joka oli heille puhuttu tästä onnesta. Ja kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät sitä, mitä muurarit yrittivät heille syöttää.

Mutta kansa kätki kaikki nämä valheet ja tutkisteli niitä sydämessänsä. Ja muurarit palasivat kiittäen ja ylistäen Pääomaa kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet, sen mukaan kuin heille oli puhuttu.