No nyt sitä Joulurauhaa. Nyt taukoaa rienaaminen ja herjaus. Vitutusloki yrittää hiljentyä Joulun viettoon (äkkiä, ennen kuin Aamulehti tulee taas verenpainetta nostamaan) ja toivottaa kaikille lukijoille erinomaisen hyvää ja rauhallista Joulua.

Todellakin - kaikesta täällä sanotusta huolimatta, tai juuri siitä johtuen - toivotan Teille kaikille lämmintä ja tunnelmallista Joulua. Yrittäkää löytää sisäinen Joulumaanne ja rakastakaa toisianne. Joulu on vain kerran vuodessa - uudetvuodet ja muut riekkujaiset tulevat joka vuosi.

Tunnelmaan pääsemiseksi suosittelen jouluisen musiikin kuuntelua. Kaikki kekkä asuu kuuluvuusalueella kuunnelkoot Rario ysiviisseiskaa. Se tarjoo tänäkij jouluna parhaat jouluiset pop- ja rock-klassikot ja yleensäkki tunnelmallisimmat joululaulut. Suasittelen!

Siispä Hyvää Joulua kaikille! Muistakaamme kuitenkin niitä, joilla ei ole työnsä vuoksi mahdollisuutta hiljentyä ja rauhoittua kunnolla kotona rakkaittensa kanssa, tai niitä, joilla ei ole kotia ollenkaan... Välittäkää jouluterveiset myös sinne r****nportilla jonottaville rahtareille! Sääli, että markkinatalous edellyttää tuollaista epäinhimillisyyttä - pyörien on pyörittävä myös Jouluna. Voimia kuskeille sinne, olette parasta A-ryhmää!

Vitutusloki haluaa kiittää lukijoita, tukijoita, kannustajia ja kriitikoita kuluneesta kymmenestä kuukaudesta. Palataan astialle viimeistään heti pyhien jälkeen toivottavasti entistä tiukemmalla otteella. Nöyrimmät kiitokset and merry christmas everybody!