Hallituksen dumblaws-kone käy kuumana. Tänään se pyöräytti taas pari keskosta kuuliaisen kansan ihmeteltäväksi. Nyt aiotaan kieltää ravintolatupakointi ja seksipalvelujen ostaminen. Seksiä siis saisi myydä, muttei ostaa... hehee.

Arkoja aiheita, tiedän. Tupakka tappaa ja ilotyttöbisnekseen kuuluu ihmiskauppaa, pakottamista ja alistamista. Monet luultavasti vetävät siellä nyt palkokasvin siemeniä nenun täydeltä, kun sanon kaikesta huolimatta: Paskalakeja! Oikein malliesimerkkejä holhousyhteiskunnan lainsäädäntähihhuloinnista. Mitä enemmän lakeja, sen vähemmän oikeutta!

Tässä vaiheessa huomautan, että kumpikaan lakiesitys ei liikuta minua henkilökohtaisesti. Voin aivan hyvin jättää jo muutenkin harventuneet kapakkareissut tekemättä. So long, ravintoloitsijat; meikäläisen rahoja ette enää tupakointikiellon voimaantultua näe. Pelkään puolestanne, etten ole ainoa... Ja mitä maksulliseen seksiin tulee - en ole koskaan sellaista tarvinnut ja olen toiveikas, etten tarvitsisi vastakaan.

Mutta että lainsäätäjä kuvittelee seksin ostokiellolla hävittävänsä maailman vanhimman ammatin?! Naurettavaa. Tämä on kyllä kaksinaismoralistisen lyhytnäköisyyden huippu. Tällä ajetaan prostituutio lopullisesti maan alle, täysin kaiken kontrollin ulottumattomiin, juuri niiden ihmiskauppaa harjoittavien rikollisten käsiin. Sanokaa moralistit mitä sanotte, mutta laillistetut ilotalot olisivat paljon parempi ratkaisu. Homma olisi terveys- ja veroviranomaisten kontrollissa. Maailman vanhin ammatti ei häviä sillä, että se lakaistaan maton alle.

Seksin kysyntä ei lopu koskaan, eikä näin ollen tarjontakaan. Tiedän sattumalta, että monet naiset harjoittavat ammattia itsenäisesti ja täysin omasta halustaan. Kenen mafiapäällikön hakattavaksi heidän nyt on ilmoittauduttava, kun asiakkaat eivät enää uskalla suoraan ja rehellisesti heiltä tulla ostamaan?

Että tällaisia lakeja. Tervetuloa takaisin sutenöörit ja salakapakat