Arvoisat kuulijat!

Suomella menee hyvin. Talouskasvuennusteita korjaillaan ylöspäin harva se päivä. Pätkätyöpaikkoja syntyy kuin liukuhihnalta ja suuryrityksemme valloittavat Kiinaa, Intiaa ja Etelä-Amerikkaa.

Emme silti saa olla liian tyytyväisiä itseemme. Emme saa pysähtyä hetkeksikään katselemaan peiliin, vaan meidän on kiihdytettävä vauhtia koko ajan. Pärjätäksemme globaalissa kilpailutaloudessa tarvitsemme lisää joustoja työelämään; palkkoja on alennettava, työehtosopimusten yleissitovuudesta on luovuttava ja työntekijöille on säädettävä kahden vuoden koeaika sekä helpotettava heidän irtisanomistaan muutenkin. Yritysten on lisäksi saatava ulosliputtaa itsensä mukavuuslippulaivojen tavoin mihin maahan haluavat. Verot on kerättävä kokonaan työntekijöiltä, hehän niitä vielä toistaiseksi saatavilla olevia "sosiaalipalveluja" tarvitsevatkin. Vain näin tämä lentokoneemme, jota ei voi ohjata ja joka ei voi laskeutua, pysyy ilmassa. Polttoainetta sillä kyllä riittää - vielä joksikin aikaa.

Näiden tavoitteiden pikaiseksi saavuttamiseksi tarvitsemme uuden ylikansallisen, omien vapaata kilpailua jarruttavien lakiemme yli käyvän EU-perustuslain. Se on ratifioitava mitä pikimmin. Myös vesitetty palveludirektiivi on kuivattava ja saatettava voimaan välittömästi. Vain näin voimme ohittaa kansalaisten vastarinnan ja kilpailuttaa ja ulkoistaa palvelut ja erottaa ne kokonaan kuntien holhouksesta. Kaiken voi aina tehdä vähän tehokkaammin eli halvemmalla. Kaiken! Mitkä markkinat meille tässä avautuvatkaan!

Kuntien tehtävä ei ole tuottamaton vanhusten kääntely, vaan tyylikkään infrasruktuurin, kuten esimerkiksi kauppakeskusten ja tornihotellien rakennuttaminen. Kunnat olkoot siis markkinoiden palveluksessa, valtiosta nyt puhumattakaan. Voimme luultavasti lopulta ulkoistaa koko puoliturhaksi jäävän valtionhallinnon vaikka latvialaisille alihankkijoille.

Alas säätely-yhteiskunta, eläköön vapaat markkinat! Kohottakaamme vielä kolminkertainen eläköön-huuto tänään vapautuvalle ulkomaiselle, koulutetulle, ammattitaitoiselle ja ahkeralle, mutta ah, niin nöyrälle ja vähään tyytyvälle työvoimalle: ELÄKÖÖN! ELÄKÖÖN! ELÄKÖÖN!

Hyvästi työvoimapula, tervetuloa työvoimakrapula! Porvarillista vapun jatkoa. Kiitos.