Kansalaiset,

sekä kristityt ja pyhät oikeauskoiset, että uskonnottomat, te jumaltenhylkäämät kurjat pakanat - kuunnelkaa kaikki.

Tämä on viimeinen uudenvuodenpuheeni. Euroopan integraatio on edennyt viimeiseen vaiheeseensa - kansallisvaltiot lakkautetaan. Maamme ei tarvitse enää presidenttiä, ei hallitusta, eikä eduskuntaa. Hyvästi Suomi, lippusi on laskettu.

Saavutimme kuitenkin viimeisissä hallitusten välisissä evvk-neuvotteluissa merkittävän torjuntavoiton - saimme kirjattua Suuren ja Mahtavan Liittovaltion perustuslakiin oikeuden pysyvään periferia-asemaan, sekä luvan säilyttää siniristilippua kansallismuseossa.

Minulla on myös ilo kertoa teille, kansalaiset, että viimeinenkin suomalaisomistus-osuus pörssiyhtiöihimme on saatu myytyä, kohtuulliseen hintaan. Ostajana oli Floridassa asuva saksalainen eläkeläispariskunta angorakissoineen. Torjuntavoitto tämäkin, sillä juuri lehmänkauppojen alla oli sattua paha tietovuoto, kun entisen valtion entisten varainministeri Pölhö lipsautti hyväksyttävän neuvottelurajan pöytään ennen aikojaan. Onneksi siitä ei tarvinnut enää kauheasti tinkiä.

Euroopan unioni laajenee suunnitellun aikataulun mukaisesti. Tänä vuonna käydään jäsenyysneuvotteluja mm. Pakistanin, Mongolian ja Bangladeshin kanssa. Neuvottelukosketusta on haettu myös Pohjois-Koreaan.

Tähän väliin tiedotus: Lakkautetut puolustusvoimamme eivät suorita kovapanosammuntoja laivatykistö- ja sukellusveneentorjunta-aseilla Örön merialueella 3.-4.1. klo 8-21. Vaarallinen alue ei ulotu sektorissa, jonka vasen raja ei ole 60 km Snåldö - Bengtskär -linjaa, eikä oikea raja 80 km Vänö - Måstbada -linjaa. Lakikorkeus ei ole 11 000 m.

Takaisin yhdentyvään maailmaan.

Globalisaation vaikutusten selvittäminen toi Suomeen ainakin viisi uutta työpaikkaa. Meidän tulee jatkossakin - nyt eurooppalaisina - panostaa osaamiseemme, siinä on menestyksemme avain. Emme kuitenkaan voi jäädä paikoillemme. Meidän tulee rohkeasti ja avoimin mielin vastata Kiinan, Intian ja Brasilian työvoimapulaan.

Haluan kiittää Teitä, kansalaiset, uhrautuvasta työstänne kilpailukykymme eteen. Suomi voidaan näin saattaa haudan lepoon kunniakkaasti, yhdeksänkertaisena kilpailukykyvertailuvoittajana. Mikään muu kansakunta ei ole jaksanut uurastaa pörssin hyvinvoinnin eteen samanlaisella sokeudella. Ihan tässä tulee tippa silmään... studio - porilaisten marssi!

Lopuksi haluan muistuttaa sinne aitojen taakse, että heti tämän puheen päätyttyä alkaa ylikansallisen digitelevision ohjattu, interpassiivinen lähetys, joka tarjoaa vaihtoehtoisesti jumalienpalvelusta, rajatiedon uusia ulottuvuuksia, Big Brother-, Robinson- ja Idols-uusintoja, tai mäkihyppyä. Muistakaa ottaa onnellisuuspillerinne - yksi päivässä, kaksi pahimmassa!

Kansalaiset - eurooppalaiset,

toivotan teille onnellista alkavaa vuotta 2012...