Ja tapahtui näinä päivinä, että keisarilliselta valtioneuvostolta kävi käsky, että kaikki varat on verolta pantava. Tämä veroltapano ei ollut ensimmäinen - eikä viimeinen - tulonsiirto köyhiltä rikkaille joka tapahtui Kyykkyniuksen ollessa Syrjäytettyjen maan herrana.

-Ote Vitutuslokin tekeillä olevasta jouluepistolasta

 

Joopa. Eli poistivat sitten varallisuusveron. Ylen vituttava uutinen tässä.

Se on tämä leikki sitten loppu. Ohi on. Ponnistelut hyvinvointivaltion säilyttämiseksi on hylätty lopullisesti. Millään ei ole enää mitään väliä. Veljelle ei jätetä - pelastukoon, ken voi.

Suomella ei ole muka varaa hoitaa sairaitaan ja vanhuksiaan tai estää kansakunnan jakautumista; köyhyys ja syrjäytyminen lisääntyy kovaa vauhtia; on asunnottomuutta ja leipäjonoja. Eläkkeisiinkään ei kuulemma ole enää varaa. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka. Mutta varallisuusvero on varaa poistaa!

Ohessa kolme tuoretta puheenvuoroa eduskunnasta. Ne kertovat tylyä kieltään, mistä tässä on kysymys. Kiitos edustajille, jotka äänestivät hyvinvointimme säilyttämisen puolesta ja hatunnosto niille demariedustajille, jotka uskalsivat noudattaa perustuslakia ja äänestää ryhmäkurin ikeestä piittaamatta valtuuttajiensa, kansalaisten tahdon mukaan.

 

Tästä on kyse:

Edustaja Rönni (sd), 8.12.05

Edustaja Uotila (vas), 12.12.05

Edustaja Kuoppa (vas), 12.12.05